Ga naar de inhoud

Blije klanten

‘Raakt de kern’

Martine heeft jarenlang de publicatie verzorgd van ons magazine Spigul. Eerst in loondienst en later als zelfstandig opererend tekstschrijver. Ze weet met haar teksten de kern te raken, kan goed inspelen op verschillende doelgroepen en bezit een gezonde en ethische werkhouding.

Caren Snikkers, Aveleijn

‘Denkt mee in vormgeving’

Al jaren werk ik prettig samen met Martine. Naast haar goede taalkennis is het ook een genot om te mogen werken met iemand die meedenkt in tekstaanpassingen die de vormgeving ten goede komen. Zo kunnen we altijd het beste product leveren aan onze klanten. Nooit tevreden zijn met minder, dat geldt voor ons beiden!

Marloes Brokers, Mooilucht

‘Uiterst betrouwbaar’

Martine heeft nauwgezet lastige teksten voor mij geredigeerd. Ik was onder de indruk van haar kritische blik en haar openheid voor gezamenlijke oplossingen. Zij toont zich uiterst betrouwbaar in het naleven van afspraken, het op tijd leveren en het geheel aan het einde nogmaals controleren.

Jos Tolboom, SLO

‘Maakt complexe onderwerpen inzichtelijk’

Martine schrijft artikelen voor onze nieuwsbrief en maakt soms foto’s. Vaak betreft het complexe onderwerpen, die ze in vrij weinig woorden inzichtelijk moet maken voor een breed publiek. Dat gaat Martine prima af. Daarbij houdt ze zich netjes aan deadlines.

Engelien van Ham, Twence