Spring naar inhoud

Wie ben ik?

Schrijver en hobbyfotograaf

Schrijven is mijn tweede natuur. Vandaar dat ik na het vwo koos voor de School voor de Journalistiek in Utrecht. Ook na het behalen van dit hbo-diploma ben ik me altijd blijven ontwikkelen. Zo heb ik schrijftrainingen gedaan en het certificaat NIMA A Marketing behaald, waardoor ik ook actuele kennis heb over online content.

Met mijn brede algemene interesse, praktische instelling en gezonde dosis nieuwsgierigheid kan ik me snel inleven in allerlei onderwerpen. Ik vat complexe informatie of zakelijke materie in pakkende teksten . Met kennis van zaken en oog voor detail, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen.

Door mijn ervaring als eindredacteur en opmaker bij diverse kranten en tijdschriften ben ik ook bedreven in het maken van complete producties, zoals nieuwsbrieven, folders en verslagen. Mijn organisatietalent en brede netwerk komen hierbij goed van pas.

Als enthousiast hobbyfotograaf maak ik soms beelden bij artikelen. Verder houd ik me in mijn vrije tijd graag bezig met lezen, reizen, wandelen, tuinieren en koken. Over mijn culinaire bezigheden schreef ik dit artikel.

Meer weten?

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.