Ga naar de inhoud

Wie ben ik?

Schrijven is mijn tweede natuur. Met mijn brede algemene interesse, praktische instelling en gezonde dosis nieuwsgierigheid kan ik me snel inleven in allerlei onderwerpen. Ik vind het een uitdaging om complexe informatie of zakelijke materie te vatten in begrijpelijke en pakkende teksten. Met kennis van zaken en oog voor detail, zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen.

Als hobbyfotograaf maak ik soms de beelden bij een artikel.  En door mijn ervaring als opmaker bij kranten heb ik gevoel voor vormgeving. Daar komt bij dat ik goed kan plannen en organiseren. Ook mensen inspireren en motiveren ligt me. Vandaar dat ik ook complete producties maak, zoals folders, brochures, nieuwsbrieven en magazines.

Na het behalen van mijn hbo-diploma Journalistiek ben ik me altijd blijven ontwikkelen. In 2018 voltooide ik mijn NIMA A Marketing, zodat ik ook actuele kennis heb over online content en social media.

In mijn vrije tijd houd ik van lezen, reizen, wandelen, hardlopen en koken. Over mijn culinaire bezigheden schreef ik dit artikel.

Meer over mijzelf staat op LinkedIn. Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? Neem dan contact met me op.