• image

Over mijzelf

Mijn leven lang ben ik al gek op schrijven en lezen. Het lag dus voor de hand om journalistiek te gaan studeren en van schrijven mijn beroep te maken.

Momenteel ben ik (eind)redacteur van het Twents Volksblad en De Koerier. Ook in mijn eerdere functies als verslaggever en redacteur bij diverse kranten en tijdschriften heb ik routine gekregen in het coördineren, (her)schrijven en redigeren van journalistieke artikelen en producties. Daarnaast weet ik veel over vormgeving, beeldredactie, pr en copywriting. Ik volg een NIMA-A opleiding om mij verder te bekwamen in (online) marketing (zie mijn cv).

Met mijn brede algemene interesse, praktische instelling en gezonde dosis nieuwsgierigheid kan ik me snel verdiepen in allerlei onderwerpen. Ik vind het een uitdaging om complexe informatie of zakelijke materie te vatten in begrijpelijke en pakkende teksten.

Ook uw bedrijf of organisatie is bij mij dus aan het juiste adres voor het (her)schrijven van zakelijke en commerciële teksten voor websites, folders, brochures, (nieuws)brieven, personeelsbladen of advertenties.

(Foto’s header: Simone Gerard)

 Opdrachtgevers