• image

Dienstverlening

·         Schrijven, herschrijven en redigeren van (web)teksten en artikelen.

Voor elke tekst de juiste toon. Of het nu gaat om het schrijven van zakelijke en commerciële teksten of journalistieke artikelen, ik ben van vele markten thuis. Over uiteenlopende onderwerpen maak ik achtergrondverhalen, advertorials, brieven, interviews, nieuwsberichten, persberichten, reportages, verslagen en webteksten. In een vlotte stijl, compleet met een sprekende kop en een aantrekkelijk intro.

Ook het herschrijven en redigeren van teksten en artikelen behoort tot mijn expertise. Met oog voor detail en kennis van zaken, wat resulteert in pakkende teksten die overtuigen.

o    Bij herschrijven stel ik het aangeleverde materiaal opnieuw samen tot logisch opgebouwde en duidelijk geformuleerde teksten.

o    Bij redigeren zet ik de laatste puntjes op de i bij teksten die nagenoeg klaar zijn om te publiceren. Ik verbeter spel-, stijl- en grammaticafouten, maar ook inconsistenties.

·          (Eind)redactie van complete producties.

Er komt veel kijken bij het maken van magazines, nieuwsbrieven, jaarverslagen en andere publicaties. Zoals het bedenken van content, het opstellen en bewaken van planningen en het aansturen van redacteuren, fotografen en vormgevers. Ik heb ruime ervaring in bladenmaken en ben sterk in redactionele planning en coördinatie. Ook mijn affiniteit met fotografie en vormgeving komt hierbij goed van pas.

Ik streef altijd naar een prettige samenwerking en tevreden klanten.

Vanwege de lage overheadkosten zijn mijn tarieven redelijk en concurrerend.

 

 Opdrachtgevers